ARFF Derneği 5 Mart ARFF Günü Etkinliklerinde Sınır Bölgesinde

Uçak Kurtarma ve Yangın Görevlileri Derneği 5 Mart ARFF Çalışanları Gününde Hatay’ın Hassa ilçesine giderek Afrin'de Zeytindalı Harekatı'na katılan mehmetçiği ziyaret ederek başarılar diledi.

1165 üyesi bulunan Türkiye ARFF Derneği, Mehmetçiğin şu an ihtiyacı olan, her üye için 1 adet toplam 1165 adet susuz banyo temizlik setini Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim etti. Sınır bölgesinde Aziz Şehitlerimiz için Kur'ân okutularak Mehmetçiğe lokum ve şerbet ikram edildi.

Ziyaret Antalya, Ankara, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay gibi çeşitli limanlardan toplam 80 ARFF memurunun katılımıyla gerçekleşti. Organizasyonda emeği geçen ve derneğe üye olarak bu imkanı bizlere sunan herkese Teşekkür ediyoruz.