ÇİÇEK SEPETİ VE HEDİYE SEPETİ ALIŞVERİŞLERİNDE İNDİRİM ANLAŞMASI

Derneğimiz Üyelerimize Özel ÇİÇEK SEPETİ ve HEDİYE SEPETİ Alışverişlerinde İndirim Anlaşması

Yapılan anlaşmalarda indirimin kullanılabilmesi için üyelerimize kod verilmiş ve bu kod ile indirimli alışveriş imkanı sağlanmıştır. Ayrıntıları Üye Girişi Menüsünden giriş yaparak KAMPANYALAR bölümünden öğrenebilirsiniz.

İndirim anlaşmasının yapılmasında emegi geçen Kayseri Havalimanı Temsilcimiz Cengizhan ERGİN'E ve Yönetim Kurulu Üyemiz Nadir ARSLAN'A Teşekkür ederiz.