OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

TÜRKİYE ARFF DERNEĞİ olağan genel kurulu Havalimanları Temsilcilerinin katılımıyla 1-2 Temmuz tarihlerinde Ankara Esenboğa Havalimanı Similatör Binası Brifing salonunda gerçekleştirildi.
Havalimanı temsilcilerimizle detaylı durum değerlendirme toplantısı yaparak derneğimizin projeleri hakkında istişarelerde bulunduk. Havalimanlarında ARFF Memurlarının karşılaşılaştığı genel sorunlar hakkında çözüm yolları konuşuldu.

Temsilcilerimiz ile yaptığımız toplantıda dernek avukatımız Sayın Kadir Evler de hazır bulundu. Derneğimizin yürüttüğü hukuki konular hakkında temsilcilerimizi bilgilendirdi. Geçmişte ve yeni açılan davalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Dernek tüzüğümüz de birtakım güncelleme ve yeniliklere ihtiyaç duyulmuştur. Genel kurula katılan üyelerimizin onayına sunularak dernek tüzüğümüz yenilenmiştir. (Dernekler masasının onayından sonra web sayfamızda yayınlanacaktır.)

Genel kurul öncesi havalimanı temsilcilerimizle yaptığımız toplantıda birlikte görüşmek üzere sivil toplum kuruluşları olan sendikalara ARFF Memurlarının talepleri ve sendikalar ile ortak yürütülen çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yapmak için toplantıya davette bulunulmuştur. Davetimize katılan Ulaştırma Memursen Genel Başkanı Sayın Can Cankesen'e teşekkür ederiz. Davetimize katılamayan Türk Ulaşımsen toplantımıza telgraf çekerek bilgi vermişlerdir.

Derneğimizin Genel Kuruluna katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Yönetim Kurulumuz

1. Levent ERKEK