DERNEĞİMİZ REKORA KOŞUYOR

Derneğimiz 16 Kasım 2016 tarihinde yapılan Olaganüstü Genel Kurul sonrası  Başkan Levent ERKEK ve Genç Ekibinin yönetime göreve gelmesiyle  birlikte ARFF Derneği camianın  büyük  güvenini kazandı.

Yaptığı mesleki calışmalar, Sosyal Yardımlaşma Kampanyaları , İş Elbisesi model çalışması, ARFF Günü Kutlamaları,  Otel anlaşmaları ve Onur AIR ile yapılan anlaşmalarla  üyelerine birçok indirim kazandırmıştır. Üye  sayısını 500 lerden 1020 ye, Sosyal Yardımlaşma Kampanyasına katılarak dilekçe veren üye sayısı da 548  yükselmiştir.

Hedefimiz birbirine kenetlenmiş 1400 ARFF çalışanının üye oldugu daha  güçlü bir ARFF Derneği  olmaktır. Tüm üyelerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı Teşekkür ederiz. Üye olmayan arkadaşlarımızı üye olmalarını ve Sosyal Yardımlaşma Kampanyasına Katılmalarını beklemekteyiz.